Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

perjantai 5. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Pikainen päivitys että meillä voidaan oikein kivasti.

Rene kävi jo kertaalleen peppu kontrollissa ja oli parantunut tosi hienosti. Nyt sitten ell ohjeistuksella käydään 3-4 viikon välein jatkossa tekemässä anaaleihin huuhtelu jotta tulehdukset ei pääse jylläämään. Siihen toimitukseen ei onneksi mene kuin max 5min ja Renehän on aina yhtä innokas lekurissa koska _saa pari namia_ nih. Mitä väliä vaikka kintut katkaistaisiin, kunhan namia vaan saa. Viimeksi se oikein juoksi eläinlääkärin luokse huoneeseen.

Marthan suu on parantunut myös oikein kivasti. Nyt aletaan pikku hiljaa maiskutella normaalia ruokaa vaikka Marthan mielestä purukalusto olis oikein hyvä harjoitella ensin keppeihin yms. On ollut pikkusen, huom pikkusen vaikiaa kun neidillä ollut noita menohaluja. Neitonen ampassut karkuun hirveen karahkan luokse, katsonut meitä ja kun sanot ei, niin nappaa sen suhunsa ja juoksee karkuun. Hassu likka.

Lunta oli ja se lumi meni joka tietysti äärettömän mälsää.
Se pieni määrä lunta tois heti niin ihanasti valoa näihin pimeisiin päiviin ja sais ton pellonkin käyttöön. Nyt se on sen verran kuralöllöä että eipä sinne ole mitään asiaa.

Alle parin viikon takainen kuva yöllä noin 01 aikaan napsattu. Meidän lähäri peltoa kuvassa ja heti oli fiilistä eri tavalla kun pieni määrä lunta tuprutteli alas.



Muuten me ollaan sitten levätty, ulkoiltu, syöty,leikitty ja oltu aika suloisia kaveruksia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti