Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Voihan vajaatoiminta

Rene pappa kävi eläinlääkärissä ja kaikki oli muuten oikein kivasti mutta papalla todettiin sydämmen vajaatoiminta,
Rene on nyt sitten loppu elämänsä fortekor nimisellä lääkityksellä. Kaksi tablettia päivässä jotka onneksi näyttää menevän ruoan seassa oikein hienosti.
Syy miksi tätä osasimme epäillä on että Renellä alkanut hieman yöllistä levottomuutta ja satunnaista "kakomista" ja oireet oli hyvin tyypillisiä vajaatoiminnalle joten yllätyksenä tämä ei meille tullut.
Näin sitä taas muistutetttiin että myös nuo rakkaat karvatassut vanhenee yhtäläillä kuin me ihmiset.
Onneksi Renellä muuten vielä pilkettä silmä kulmassa, leikki sekä ruoka maistuu. Nyt mennään näillä ja nautitaan jokaisesta päivästä täysillä.

Molemmilla koiruleilla oli myös keväinen madotus nam nam rousk rousk. Täytyy kyllä sanoa että en ihan äkkiseltään muista helpoimpia lääkittäviä. Kaikki uppoaa nassuun.

Tästä lähdettiin

Pientä huijausta eli kinkkua vaan niin kukaan ei huomaa mitään lääkkeitä

Tässä he nätisti odottavat herkkusatsia


Onkos muilla alkanut jo karvanlähtö? Meillä on! Oli pakko hakea uusi M-koon furminator ja kyllä tuo on niin oiva kapistus. Karvaa lähtee niin maan pirusti mutta molemmat tykkää kun harjailee joten mikäs tuossa pihassa auringonpaisteessa harjailla koira kerrallaan.



Ollaan avattu myös virallisesti "terassikausi". Eilen tehtiin pihahommia ja koirat pötkötti karvapetien päällä pihalla auringosta nauttien. Kesä tekee tuloaan, aivan ihanaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti