Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Talvilomalaiset

Niin taas vierähti viikko lakeuksilla. Sunnuntaina sinne ajeltiin ja eilen sunnuntaina kotiuduttiin.
Kaikkea ihanaa tuli touhuttua ja ennen kaikkea ulkoiltua ja kyläiltyä. Ihan perinteisiä maaliskuun "hiihtosäitä" ei tällä kertaa ollutkaan ja aurinkokaan ei juurikaan näyttäytynyt mutta kun ei annettu sen haitata niin pystyttiin nauttimaan jokaisesta päivästä.

Joulun alla Nanulla oli kovat valeraskaudet ja Nanu oli hieman ärtsy tuolloin. No nyt oli vanha Nanu takaisin ja voi jumpe nuo koirat on leikkinyt. Joka ikinen päivä juostu ja painittu niin että matot oli aivan rullalla ja nauraa on saanut kun katseltu tuon kolmikon touhuja.













Käytiin myös munakassa dallutyttöjä moikkaamassa. Lyylillä oli edellis viikolla leikattu märkäkohtu joten hää joutui tyytymään ikkunasta katselemaan muiden topuhuja ja Busalla oli juoksut joten Rene pidettiin varmuudeksi remmissä. Martha ja Busa kuitenkin juoksi ja touhutti keskenään omia juttuja ja kivaa oli taas.






No sitten me tietysti paineltiin Oden ja Paden kanssa myös monta kertaa korpeen lenkille ja voi jumpe olen kateellinen noista maastoista. Hiiren hiljaista, ei ristinsielua missään ja aivan ihanaa kangasmetsää missä tarpoa. Koirat otti kaiken irti joka kerta ja tulipa vaan mieleen että ensi kerralla korkataan jälkikausi jahka lumet sulanut kokonaan pois.

















Loppuun sitten vielä yleishömppäkuvia. Me ihmiset käytiin Keskisellä tekemässä kevyt shoppailureissu ja päästiin katsomaan Don huonoja rytmikorjaamolle, nastaa. Ode ja Pade oli nuo ajat appivanhempien hyvässä huomassa. Nyt on taas akut ladattu ja ensi reissua odotellessa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti