Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

tiistai 17. joulukuuta 2013

Löpinää

Niin vaan hujahti taas viikon vapaat kaikenlaisen kivan merkeissä.

Messarissa olin turistina perjantaina ja sunnuntaina. Ihania ihmisiä, ihania koiria ja paljon kaikenlaista katseltavaa ja ehkä vähän myös osteltavaa.
Martha ja Rene sai tuliaisiksi tosi näppärät pantoihin kiinnitettävät led-valot. Renelle tietysti vihreä, Marthalle pinkki. Tänään päästiin vähän testaamaan ja tosi hyvin näkyi pimeällä. Tottakai myös pakilloset dentastick satsit piti hamstrata myös.

Ruokapuoli oli se ykkösjuttu koirien jälkeen. Olen miettinyt Marthalle vielä rasvattomampaa nappulaa ja lähes joka ruokakojun käynnin ja jututstelun jälkeen päädyin kokeilemaan Cibau light nappulaa jossa vain 6% rasvaa.
Perjantaina raahasin yhden 3kg säkin ja tuntuu olevan kovin neitosen mieleen. Sonnatkin pysyneet normaalina kaikin puolin joten uskalsin ostaa sunnuntaina kaksi 3kg säkkiä lisää kokeiluun. Nyt ainakin näyttää tosi hyvälle ja jos jatkuu näin hyvänä niin me siirrymme täysin tuohon nappulaan.





Lauantaina kun oli ns. välipäivä niin ajeltiin sipoonkorpeen rallattelemaan. Poikettiin polulta metsään, päästin Marthan irti ja se lähti kun tykin suusta. Se niin nauttii että välillä mulla tulee ihan kylmät väreet kun katson onnellista koiraa joka halkeaa vain ja ainoastaan siitä että saa juosta ja kaivaa metsässä.
Renekin innostui leikkimään kepin kanssa ja annettiin pojan juosta hetki myös vapaana. Rene sai perinsteiset hepulit ja Martha läks hepuleihin mukaan ja nehän vetäs muutamat metsärallit niin että fiuu vaan kun painelivat ohitse.

Naksuttimen kanssa ollaan myös tehty kaikenlaisia juttuja. Renen kanssa perusjuttu menee click, Rene koskee käteen joka on vaihdellen selän takana, rintojen kohdalla, kyljessä kiinni, pohkeen takana tms ja palkka. Näitä tehdään 5-7 toistoa sitten vaihdetaan koiraa. Renelle riittää ihan tämmönen koska se on maailman onnellisin saadessaan pienen namin ja tämänkin kanssa sillä herpaantuu keskittyminen, Se hyppii vasten ja kuola vaan lentää.. yhden pienen namin vuoksi.
Marthan kanssa tehdään tällä hetkellä click, koske palloa/purkkia joka 2 metrin säteellä ja palaa takaisin istumaan mun eteen ja palkkaus. Marthalle tää on ihan piis of keik ja näitä juttuja vaikeutan aina sen mukaan mitä keksitään. Martha on taitava ja sillä on erinomainen keskittymiskyky silloin kun se haluaa mutta joskus sillä menee vähän "yli" jolloin se tapittaa mua silmiin ja komentaa vaan että ans namia. Tällön mun pakko rauhoittaa tilanne hetkeksi ja odottaa että Martha jaksaa taas keskittyä.
Harmittaa kun meidän lähi hiekkakenttä on viime viikkoina muotoutunut jonkin sortin uimakuopaksi kelien vuoksi. Siinä on niin pirun näppärä ottaa iltasella tottisjuttuja molempien kanssa vaan ehkäpä me odotellaan että päästään taas seinäjoelle ja päästään siellä halliin ageilemaan ja tottistelemaan lämpöisiin tiloihin. :)
Kovasti silmäilin ja mietin Marthalle Dobo tasapainotyynyä hankittavaksi. Jälkeenpäin harmittaa etten sitä hankkinut koska uskon että se olis just eikä melkeen Marthan juttu. Täytyy varmaan alku vuodesta investoida moinen kapistus.

Aiemmin tuolla olen vähän kirjoitellut pentujutuista. No sen verran päivitystä tilanteeseen että kyseinen narttu on tiine joten nyt se odottelu sitten vasta alkoihin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti