Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukuun rientoja

Ihana viikon vapaa ja tiedättekös, me ollaan ulkoiltu niin paljon tän viikon aikana että koirat varmaan salaa jo toivoo että me mentäs töihin ;) Sunnuntaina naksuteltiin pitkästä aikaa ja tällä kertaa otettiin vähän uutta juttua peliin.
Koske sanasta kuonolla kosketus purkkiin ja tämän jälkeen kontaktin otto. Marthalla meni ehkä 3 sekunttia että tajus homman, Renen kanssa en vielä ottanut koska kertasimme tämän putkiaivon kanssa naksuttimien perusjuttuja. Kivaa oli molemmilla ja sehän se pääasia tämänkin asian kanssa loppupeleissä on. :)

Lunta ei tänne etelä-suomeen ole toiveista huolimatta vieläkään tullut mutta ihania pakkaspäiviä kuitenkin ollut enemmän kuin vesisadetta ja ollaan otettu siitä kyllä kaikki ilo irti.
Lähes joka päivä ollaan suunnattu metsään rallattelemaan ja nauttimaan hiljaisuudesta. Martha temppuillut tapansa mukaan joka kerta kun ollaan tehty lähtöä ja sunnuntaina jouduin laittamaan sen remmiin että sain sen pois metsästä. Kyse ei ole mistään auktoriteetin puutteesta vaan en yksinkertaisesti ole tän asian kanssa niin jaksanut kiristellä hermoja koska onhan se nyt aika sulosta että 4,5 vuoden ikäinen koira heittäytyy maahan tai lähtee jolkottelemaan takaisin metsään koska ei halua kotiin.Tää juttu on vähän mun ja Marthan oma homma. Mua naurattaa ja Martha laittaa lisää temppuja peliin. Ei siis vakavaa eikä koulutuksen puutetta.  Martha onneksi muuten tottelee niin ihanasti ettei sen puolesta helpompaa koiraa voi toivoakkaan. Mutta edelleen mä jaksa uskoa että toi koira on toisessa elämässään ollut joku metsän hippiäinen ja sen vuoksi siellä niin viihtyy. Vaan kivahan se on että koira haluaa olla ulkona. :)
Renekin on ollut aika riehakkaalla päällä mutta vilu on tullut jo pariin otteeseen vanhalle herralle.
Vielä en viitsis sitä pukea koska sitten se ei ainakaan pärjää jos lumiukko heittää 15 asteen pakkaset jossain vaiheessa.
Monoa vaan toisen eteen niin kyllä se Renekin on siitä sitten lämmennyt. :)

Tänään ajeltiin sipoonkorpeen ja siellähän vierähti taas 1,5 tuntia kaikenlaista touhuten.
Renellä oli keppiprojekteja ja Marthalla jotain muuta. Sillä on aina metsässä kauheesti kaikenlaisia kaivuu yms projekteja eikä niitä tohdi häiritä kun se menee kepukka suussa paikasta A, paikkaan B ja peppu vaan keinuu.

Alla pari kuvaa sipoonkorven reissusta. Kuvien laatu ei päätä huimaa mutta saa niistä onneksi selvää.

Meitsi ja mupet

2 kommenttia:

  1. Ihan ku nauttisivat? :)
    Me asutaan tässä korven vieressä (Nikinmäessä) eikä olla ku kerran yli vuosi sitten käyty sienessä siellä.. Tosin eipä näitä muksuja niin helposti pöpelikköön raahata :)

    VastaaPoista
  2. Joo noilla on aina kivaa ku saa hillua ulkosalla. Marthalla varsinkin :)

    VastaaPoista