Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 10. joulukuuta 2012

Tonttuilua

Hyvinkin koiramainen viikonloppu takana.

Perjantaina teimme koirien kanssa lähes kahden tunnin lenkin kauniissa metsämaisemissa. Laitoimme panoksia peliin ja rämmimme umpihangessa suurimman osan lenkistä. Koirilla oli lystiä ja kyllä vaan nukutti kun kotiin päästiin.

Lauantaina menin heti aamusta messariin bullmastiffikehän laidalle katselemaan koiria ja tapaamaan tuttuja.
Hienoja koiria, mukavia ihmisiä ja mukavan leppoinen tunnelma.
Oli ihana olla tällä kertaa puhtaasti vain turistina. Ei tarvinnut jänskäillä, ei huolehtia omasta koirasta ja sai kierrellä ja katsella aivan rauhassa.
Koirille tuli ostettua kaksi pussia herkkuja ja 3kg nappuloita.
Lisäksi löysin rukkan myyntikojun ja sieltähän löysin edullisesti (7,90 e kpl) koirille kivat pannat.




Sunnuntaina oli sitten Uutelassa Kahvila Kampelan järjestämä Vuosaaren Joulupolku jossa oli 21 eri pistettä ja koko reitti oli kaikkinensä 2,5km pituinen ja se kiersi meille tutulla luontopolulla. Ihmisiä siellä oli hieman yli 2000 ja koiria varmasti lähemmäs 100 joten hulinaan ja vilskettä riitti.
Tällä kertaa lähdin tänne Marthan kanssa ihan kaksistaan koska Reneä sinne olisi ollut turha viedä niin monen koiran eteen.. siitä ei olisi sitten nauttinut ketään ja koiralle vaan turhaa stressiä.

Martha osallistui koirien tonttupukukilpailuun ja tämän jälkeen edusti vielä lähes kaksi tuntia tonttupuku päällä, oli lasten rapsuteltavana ja ihmisten valokuvauskohde. Sanoisin että hyvin onnistunutta pr.ää rodulle. :) Reilu neljä tuntia siellä talsittiin ja pidettiin hauskaa.

Marthan tonttupuku sisälsi joka tassuun säärystimet, tonttuhatun jossa kauniit valkoiset letit ja sekä kaulalle että vyötärölle laitetut kilikello kaulurit. Hän oli siis aerobic-tonttu. :)

Itse kilpailussa ei sijoitusta tullut mutta meillä oli hauskaa ja Marthan puku oli aivan nappiveto. Ihmiset kirjaimellisesti rynnin valokuvaamaan neitiä ja sai poseerata lukemattomien kameran edessä. Moni tuli myös kertomaan että Martha oli heidän suosikki ja jos kilpailussa olisi ollut äänestys niin olisivat antaneet Marthalle äänensä. Otimme myös itse pari kuvaa ja päivitän niitä tänne heti kun saamme ne kuvaajalta.

 (kuva Hilkka.P)

Iso kiitos vielä minun äidille/koirien mummille joka pakersi ja muokkasi tonttupukua sopivaksi. :)

Jos samainen ihana tapahtuma järjestetään ensi vuonna niin Martha on buukattu sinne jo uudestaan yleistontuksi tonttupuvun kanssa. :)

Laitan vielä alle kuvan sunnuntai illalta kun koirilla oli väsymys ja uni painoi simmuja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti