Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Seinäjoki KV ja lomatunnelmia

Vajaa viikon verran nyt lomailtu lakeuksilla ja kyllä on taas ollut ihanaa.

Viime viikon perjantaina kun tänne saavuttiin niin lähdin aikalailla samantien seinäjoki areenalle näyttelyjuttuja laittamaan valmiiksi. Siellä vierähtikin mukavasti muutama tunti kieltokylttien ja pokaalien kanssa.
Lauantaina aamulla suuntasimme dallukehän laidalle jossa ystävän dallu kävi pyörähtämässä. Eri tuli mutta ei sijoituksia ja on muuten Lyylin viimeinen serti todella tiukassa hitsivie.

Sunnuntaina aamulla sitten Martha autoon ja areenalle.
Marthaa ei kiinnostanut pätkääkään koko touhu ja kun tähän lisätään kahden tunnin odottelu ennen kehiä niin hohhoijaa. Kaikenlisäksi unohdimme ottaa häkin mukaan jossa M olisi voinut rauhassa pötkötellä. Jos huhtikuussa vaasan kv.hen mennään vielä niin se saakin olla sitten viimeinen hallinäyttely. Odotamme siis kesän ulkonäyttelyitä jossa neiti paljon paljon rentoutuneempi ja jopa häntä heiluu.
Martha on luonteeltaan hyvin pehmeä ja jollakin tapaa ahdistuu hallihälinästä. Normaali arjessa pehmeys ei haittaa tai näy millään tapaa mutta sisänäyttelyissä jossa sadat koirat haukkuu, on ahdasta jne sen huomaa hyvin.. Normaali M on iloinen, leikkisä, kova juttelemaan ja äärettömän hyväsydämminen. Ei häntä koipien välissä ja korvat luimussa.
Kun laittaa puntariin näyttelyt ja harrastukset niin tottahan se meillä menee niin että harrastusjutut vie voiton. M loistaa kun saa tehdä töitä ja oppia uutta. Olen sanonutkin että meillä vähenee näyttelyt ja keskitymme jatkossa enemmän harrastusjuttuihin jossa niin omistaja sekä koira oikeasti viihtyy.
Tavallaan sitten harmi kun itse tykkäisin myös käydä näyttelyissä.. hmm. Tämähän on selvästi kolmannen koiran paikka hih. Martha onneksi palautui Seinäjoen jälkeen aivan normaaliin samantien kun päästiin hallin ovesta ulos. Sitten oli taas kaikki jees ja häntä heilui. :)

Bullmastiffeja oli ilmoitettu 11kpl josta taisi yksi olla pois. Perjantaina sain kurkata luetteloa ja kauniita ja hyvin pärjänneitä koiria tulossa eli lähdimme siitä että jos eh saadaan niin olemme tyytyväisiä. :)
Avo-eri avk2
Rodunomainen lähestyttäessä
Tuomari; Saija Juutilainen, Suomi

Eri tupsahti ja arvostelu oli hyvinkin mukavaa luettavaa. Sanomista tuli että saisi esiintyä jämäkämmin/ tyhdikkäämmin ja ei ihmekkään. Saamme siis olla tästä eristä todella tyytyväisiä.

Nyt tulee ainakin puolen vuoden tauko näyttelyistä, pyrimme pudottamaan Marthan painoa ja etsimään kiinteämpää vyötäröä eikä muuten tekis pahaa meikäläisellekkään ;)


No mitäs muuta me ollaan täällä puuhailtu?
Ulkoiltu, Pyöritty mudassa, juostu peltorallia, syöty mutaa, treffattu dallutyttöjä, riehuttu beagletyttöjen kanssa ja nautittu elämästä.
Vielä olisi tarkoitus pyörähtää agihallissa ja jos hyvin käy niin sieltä sais muutaman kivan kuvankin muistoksi.

Alla vielä muutama kuva tämän päivän lenkiltä kun suuntasimme todella korpeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti