Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 28. marraskuuta 2011

Kauniita muistoja

Katselin koneelta vanhoja kuvia ja huomasin että 4.11 tuli jo kolme vuotta Stinan poismenosta.
Mihin tämä aika menee? Muistan sen päivän kun eilisen, kun raskain askelin kävelin eläinlääkäriin Stinan kanssa katsomaan vielä viimeisen kerran olisiko mitään enää tehtävissä.

Huh raskaita muistoja mutta silti niin rakkaita ja ihania.
Stinan sisko Jane poistui keskuudestamme jo 05/2006 ja Stinan veli Hulk lähti saappaat jalassa 11,5 vuoden iässä 02/2011. Neljännestä pennusta meillä ei koskaan ollutkaan mitään tietoa. Maalle se aikoinaan lähti mutta ei siitä sen koommin mitään kuulunut.

Laitan Stinasta muutaman kuvan vuosien varrelta. Nuoruuskuvat on kaikki siskon koneella tallessa mutta tässä nyt kuitenkin vuosilta 2007-2008 joitakin kuvia.


Stina venekerhon vahtivuorossa 07/2007

Uutelassa talvikävelyllä 01/2007

Mustikkamaalla yökävelyllä 08/2007

Stina kallvikinniemessä 06/2007


Stina uutelassa 01/2008

Stina kallvikissa 08/2008

Stina uutelassa, paikassa jossa vietimme monia ihania hetkiä. 10/2008


Viimeisen kuvan jälkeen alkoi Stina näyttää väsymyksen merkkejä ja jossain sisimmässäni tiesin että yhteinen aikamme käy vähiin. Stinaa tutkittiin ja kaikki näytti olevan kunnossa kunnes eräs aamu oli vanha rouva hyvin kipuisen oloinen. Lähdimme siltä istumalta eläinlääkäriin jossa rtg kuvat paljastivat sydämmen ympärillä olevan omituisen "massan. Tämä tieto oli kuin olisi tippunut sata kiloa sementtiä niskaan. Lyyhistyin eläinlääkärin aulan penkille mutta pidin itseni silti koossa, halasin Stinaa ja kerroin kuinka rakastin. Ajoimme McDonaldsin kautta kotiin ja stina sai juustohampurilaisen. Olin luvannut että sitten kun eronhetki kun lähenee, ostaa mami "ampurilaisen" ja se lupaus piti pitää. Tästä meni kaksi päivää ja sain ajan sydänspecialistille josta paljastui että Stinan sydämmen ympärillä valtava kasvainmassa. Heikki Putro varmisti vielä ultra ja rtg kuvat ja päätös oli tehtävä.
Hyvästelin Stinan 9 vuoden ja 2kk ikäisenä 4.11.2008 klo 15.45.

Kiitos rakas ystävä kaikista niistä ihanista hetkistä, kaikista niistä ihanista yökävelyistä, kaikista niistä ihanista ystävistä jotka kauttasi opin tuntemaan. Sinä annoit kaikkesi ja opetit paljon, uskollinen ystävä. Kiitos ♥

Martha sai tehtäväkseen täyttää suuret saappaat ja täytyy kyllä todeta että tuo tyttö, nappisilmä ja sydänkultainen on onnistunut tehtävässään paremmin kuin ehkä kukaan muu olisi voinut.
Jos jollakin elävällä olennolla on sydän puhdasta kultaa niin se minun Martha. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti