Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

tiistai 27. joulukuuta 2016

Vuoden viimeisiä päiviä

Niin vaan alkaa tämäkin vuosi olla pikku hiljaa paketissa. Ihana mukava vuosi ja tietysti yksi suuren suuri menetys oli Rene jonka hyvästilimme kesäkuussa. Eilen itseasiassa tuli kuluneeksi päivälleen vuosi siitä kun Marthan sydän sammui. Ja siitähän ei sitten mennytkään edes puolta vuotta kun Rene lähti perässä :(

Vuodelle 2017 toivomme iloa, terveyttä, onnistumisia ja ihania hetkiä karvatassujen kanssa JA tietysti paras olisi jos asunnossamme astelisi jossain vaiheessa pienet pennuntassut. Toivotaan toivotaan.

Bertha kävi vetäsemässä vuoden vikat treenit pari päivää ennen aattoa ja kattokaas kui hienosti neiti temppuili tasapainpallolla. Nyt onkin nämä ohjatut treenit tältä erää ohi mutta ei hätää, minä nimittäin ilmoitin Berthan tammikuussa alkavaan nose work kurssille eli siellä jatketaan sitten uusin kujein.



Muuten sitten nämä joulunpyhät meni lenkkeillen ja tarkoitan nyt todella lenkkeillen. Joka päivä parin tunnin metsävaellus "omissa" metsissä". Kyllä oli kotiin päästessä aikalailla suorilta jaloin poks kun B pisti maate.




Jouluaaton parin tunnin yksinolo palkittiin parilla vinkulelulla joista toisen parsin jo kasaan joulupäivänä. Reipas B ;)




Me kiitämme lukijoita kuluneesta vuodesta ja toivomme turvallista ja rauhaisaa vuodenvaihdetta. Pitäkäähän karvatassuistanne huolta <3

Ensi vuonna jatketaan uusin kujein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti