Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

lauantai 12. marraskuuta 2016

Tuli talvi halla..

Voi jumpe, lunta, paljon lunta!!!

Vähän on ollut kurjaa kun ihan sata lasissa ei olla voitu irroitella koska allekirjoittanut maannut viikon kuumeessa ja yskässä kotona mutta pieniä happihyppelyitä ollaan toki tehty hankiin.

Berthasta onkin kuoriutunut uskollinen hoitsu. Hän on maannut päälläni sohvalla tauotta jopa niin ahkerasti että toisinaan tuntunut että happi loppuu neidin maatessa koko painolla mahan päällä. 

Katsokaa nyt kuinka lempeä ja uskollinen nurse 


Bertha on myöskin aloittanut tarkkiskurssin kaksi viikkoa sitten. Pienryhmässä koirille joilla vaikeaa keskittyä isomman häiriön alla. Tosi hienosti B jaksanut keskittyä puhumattakaan kuinka hän osaa mm toimia kosketuskepin kanssa. Ihanaa. Ihan huippua saada tehdä ohjatusti kerran viikossa ja huomata kuinka B menee eteenpäin.

Tarkkaa puuhaa tää reenaaminen


B on myös osoittautunut oikeaksi kyläluudaksi. Heti vaan siskon koiran lelulaatikolle tsekkaamaan mitä kivaa sieltä löytyy ja pitihän siellä olevaa lelua vähän repiä..

Tässä minä kyläilen


Ja tottakai sitten ulkorallattelua fiuu. Aivan mahtavasti ollaan saatu tänne etelään lunta ja monena iltana pakkasmittari näyttänyt 13 astetta hrrr mutta vauhdilla vaan eteenpäin niin ei tule vilu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti