Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Läniksen vapaapäivät

Viikolla käytiin töiden jälkeen haltialan pelloilla tekemässä aurinkoinen reilun tunnin lenkki. Saatiin myös ihastella ja kummastella taivaalla lentäviä lennokkeja jotka pörräsi pään yläpuolella kaikenlaisia kieppejä tehden. B,kin katseli lennokkeja pää aivan vinossa. Tavattiin myös kiva pinseri poika jonka kanssa B sai hieman leikkiä.




Eilen sitten hurautettiin autolla pitkästä aikaa rajasaareen leikkimään. Kyllä oli taas kivaa kun koiria tuli ja meni ja aina löytyi joku ihana leikkikamu. Välillä juoksivat lähes kymmenen koiran laumassa ees taas :)
Minä en koirapuistoista perusta ja emme niissä ole koskaan käynyt. Yksi painava syy on se että puistossa muodustuu tuttujen koirien lauma joka toimii sillä omalla porukalla. Sitten kun sinne menee uusi kamu niin tilanne muuttuu ja useimmiten se uusi koira dissataan laumassa. Tuo rajasaari on siitä niin mukava paikka kun siellä vaihtuvuus on todella suuri, ihmiset ja koirat vaikuttavat aina tervepäisiltä ja jokaiselle löytyy se oma kamu. Siellä ei päse syntymään tiivistä kuppikuntaa koirien kesken ja se pitää ilmapiirin koirien kesken rentona ja hyväntuulisena.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti