Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

lauantai 12. syyskuuta 2015

Kolmikon kuulumisia

Kun on taas niin kiirusta pukannut että koko blogi päässyt unohtumaan.
Kaikenlaista ollaan tässä touhuttu ja muutenkin jokaiselle karvatassulle kuuluu ihan kivaa.

Aloitetaan vaikka Renestä. 
Pappa ollut oikein hyvävointinen ja mukavan pirtsakka. Muutamia hitaampia päiviä ollut mutta suotakoot se hänelle. 12 ikävuotta kohti mennään, lokakuussa juhlitaan.
Renen paino pysynyt samoissa lukemissa mikä on erittäin hyvä ja ihme kyllä, herra pappa osoittautunut kunnon leikkijäksi. Jos Martha ei jaksa Berthaa tai leikkiä niin Renuli astuu kuvioihin ja leikkii aikansa. Ihana Rene.

Martha on kuulkaa 2 kiloa laihtunut, hyvä me. Vielä kun pari kiloa sais nipsattua pois niin alkas olemaan mama kuumassa tikissä.
Martha kävi epikontrollissa 31.8 jossa otettiin maksa-arvot sekä fenobarbitaalitaso. Kaikki okei, jatkamme samalla lääkityksellä ja annostuksella toistaiseksi. Uudet verikontrollit alku vuodesta sitten taas. Tuolloin puntari näytti 48,7kg eli suunta on täysin oikea. Aika paljon on sapuskasta karsittu ylimääräistä pois ja vaikka Marthan mielestä se on ihan hanurista ja että vähintäänkin nälkäkuolema niin joinakin oikein super nälkäisinä päivinä olen huijannut ja jakanut ruoan kolmeen osaan. Normaalistihan aikuiset syö meillä sen kaksi kertaa päivässä. Tällöin Martha vaikuttanut ihan tyytyväiseltä vaikka onkin joutunut suuren huijauksen uhriksi.
Marthalla on edelleen päiviä jolloin ei selvästi jaksa Berthaa mutta suurimmaksi osaksi kyllä niitä päiviä että B on ihan jees kunhan nyt ei liiaksi selkään hyppele.
Välillä tytöt leikkii ja välillä nukkuvat viekukkain. 

Bertha, bertsa, riiviö, pikku likka.. rakkaalla lapsella on monta nimeä. Bertha kasvaa mukavaan tahtiin ja voi oikein kivasti. Kaiken sen pienen riiviön alla asuu onneksi kuitenkin ihan kiltti tyttö. Hampaita on tippunut edestä muutamat mutta kulmurit on vielä tiukasti kiinni. Painoa en olekkaan nyt äskettäin ottanut mutta 31.8 puntari näytti näytti 16,6kg. Villi veikkaus että 19kg hujakoilla mentäs tällä hetkellä.

Bertha on käynyt kahdesti mustin ja mirrin pentupainissa ja kovasti on tykännyt. Siellä ollut molemmilla kerroilla saman ikäisiä vekkuleita niin se onkin ollut varsin mukavaa kaikille. Tulemme jatkamaan näissä paneissa käyntiä, tekee tosi hyvää kun saa revitellä ja purra kavereita saparot sutturassa.
Bertha on nyt lopullisesti siirtynyt isojen tyttöjen mittariin sillä hän vallan matkustaa autossa isojen kanssa takana.
Ulkona alkaa olla aikalailla vauhtia ja tuo näyttäs kävelevän vaikka kuinka pitkälle kun välillä antanut vaan mennä minne kuono osoittaa. Sateella hän kyllä mieluusti jäisi kotiin.
Yökuiva B ollut jo tovin ja sisällekkään ei pisuja tule kunhan muistaa viedä tarpeeksi usein pissalle.

Kolmen koiran kanssa kun tuolla menee niin ylläri pylläri kameraan ei enää riitä käsiä. Siispä alla kameraräpsyjä näytille.

 1.9 Bertha dog spinnyn parissa

 3.9 Kaverukset lepii

 4.9 vanhankaupungin lahdella citylenkillä

5.9 Saatasko me vähän kans haukkapalaa?

12.9 Bertha kannustamassa vuosaarijuoksussa

12.9 Marthan kanssa kaksistaan metsässä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti