Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kukkurukuu

Mitä meille kuuluu?
- Ihan hyvää. Karvatassut voi hyvin ja kaikenlaista ollaan touhuttu. Ilmat kun on kovasti viilennyt niin Rene saanut hurtan kevyttoppiksen jo päällensä ettei vilu iske. Kovasti ollaan ulkoiltu ja tehty lenkin lomassa pientä pääjumppaa molempien kanssa sekä muutama jälkikin suoritettu Marthan kanssa upeaan malliin edelleen.
Renellä oli hieman maha kuralla tuossa muutaman päivän ja pariin mattoon tuli iso hätä yyh. No matot pesty ja ilmeisesti Canikur auttoi koska vatsa kunnossa jälleen eli nouu hätä.

Yksi uusi ketkutus on keksitty. Ainahan nuo on ollut kovia leikkimään keskenään sisätiloissa mutta nyt ovat keksineet sen että tulevat reilusti ennen herätystä alakertaan makkariin ja alkavat leikkimään aivan sängyn vieressä- Tämä on nyt toistunut useita kertoja eli ovat keksineet oivan herätyksen kun ilmeisesti nukkuminen käy tylsäksi touhuksi.
Pari kertaa kyllä ollut hymy kaukana kun reilusti ennen kellonsoittoa alkanut julmettu paini ja eihän siinä sitten enää nukuta ketään ja nauruksihan se menee joka kerta kun sitä touhua katselee.


Lähipellon upea puu eräänä sumuisena aamuna
Marthan kanssa oman pihan haravointihommia
Pieni Rene pummailee sänkyynPeittohirwiö Martha
Ystävykset aamulenkillä. Haistellaan ja mietiskellään lenkin lomassa muailman menoaEi kommentteja:

Lähetä kommentti