Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Arkea

Arki rullaati rullaa ja ollaan saatu 'nauttia' syyskeleistä. Kumpparia ja sadetakkia niskaan lähes joka lenkillä mutta vielä on kesää jäljellä.. pakko olla!

Molemmille tehtiin perinteinen loppukesän huolto joka piti siis sisällään kunnon shamppoopesun ja madotuksen. Oli varsin erikoiset pesut sillä Martha joka rakastaa vettä ja on kirjaimellisesti vesipeto, oli koko pesun ajan hyi hitto, äkkiä pois täältä ja paikka sanaa ei juuri tuolla hetkellä uskottu ei sitten yhtään. Rene joka ei vanhoilla päivillä enää niin vesijutuista piittaa, nautti silmin nähden pesusta ja lämpöisestä vedestä. Silmät sirillään seisoi vain paikoillaan koko toimituksen ajan.

Madotukset meni normaalilla kaavalla.. Pillerit ylikypsään kinkkuun ja sillä sipuli, parempiin suihin slurps, saatasko lisää?

Meillä lähtee uuden kodin seinästä upeat lenkkipolut joka sisältää peltoa, metsäpolkuja ristiin rastiin ja sitten ihan valaistua hiekkatietä jossa muuten on myös talvikunnossapito, jes. Suurimmaksi osaksi talsitaan metsäpoluilla ja oli marssittava kauppaan hakemaan meille kunnon otsalamput ja koirille valot kaulaan. Siellä on pimeää! Mutta nyt näkyy. Ollaan kuin helsingin valot kun marssitaan menemään joten meitä _ei voi olla_ huomaamatta.

Renen kanssa harjoiteltiin lomareissun jälkeen viimeisellä viikolla yksinoloja. Tai no Marthan kanssa mutta yksin, ilman meitä. Ensin oltiin 1,5 poissa ja olihan se vetkuli availlut keittiönkaappeja tuolla välin. Seuraavana päivänä repäistiin sitten 2h yksinolo ja tuolloin ei ollutkaan sitten jaksettu askarrella saati tutkia paikkoja.
Muutama päivä tästä ja sitten jätettiinkin koirulit viideksi tunniksi keskenään. Eikä mitään. Hyvä Rene.
No ans olla. Aloitettiin työt ja ensimmäisen vuoron jälkeen oli pappa kaivanut muovipussit esille ja askarrellut niistä pientä silppua. Ei onneksi kuitenkaan mitään muuta.
Mehän ennakoitiin näitä yksinoloja sillä tavoin että haettiin muovikassillinen (juu-u) lasten turvatuotteita ja asennettiin mm jääkaappiin ja pakastimeen lukot. No eilen sitten isäntä kaivoi akkuporakoneen ja irroitti keittiönkaapeista vetimet. Näillä nyt aluksi. Täytyy funtsia niihin joku simppeli ratkaisu jotta vetimet saataisiin omille paikoilleen.



Asennushommien ja vieraiden jälkeen väsytti kovasti


Martha tuumasi eilisen lenkin loppu suoralla etten ole tulos kotiin. Kuvan jälkeen kierahti selälleen ja piehtaroi onnessaan. 


Että semmoista Odelle ja Padelle. Ensi kertaan taas. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti