Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Trallalei helle tuli ja järjen vei

Pieni pyrähdys lakeuksilla 23-28.7

No onneksi järjet tallella. :) Voi ristus mitkä helteet saatiin päälle. Ei parane valittaa ei. Anoppilassa kun on ilmalämpöpumppu niin koirat pääsi aina ihanasti sisätiloihin viilentelemään hikiä pois. Mitään lenkkejä me ei oikeastaan tehtykkään muutamaa myöhäistä lyhyttä iltalenkkiä lukuunottamatta ja niidenkin ideana oli vaan oikeastaan kakalla käyminen. Siinä pihalla koirat makoili paljon ja leikki , niin ja sisällä. Helteistä huolimatta en tiedä mikä ihmeen leikkipiikki jokaiseen oikein meni. Martha ja Rene leikki, Nanu ja Martha leikki, Rene ja Nanu leikki ja välillä kaikki kolme juoksi peräkanaa pitkin huushollia.

Yhtenä päivänä pakattiin koirat autoon ja ajettiin kyrkösjärvelle uimaan. Vesi oli niin lämmintä etten rehellisesti ole varmasti koskaan suomen vesistössä uinut noin lämpöisessä vedessä. Martha haki tunnin yhtä soittoa tennispalloa ja ui isoa kieppiä, Rene teki kolme uimakertaa mutta ei sen enempää sitten innostunut. Hän keskittyi enemmän kyttäilemään lähistöllä uiskentelevaa koiraa. Kameraa ei tällä kerralla ollut mukana ja sekös harmittaa vaan ei voi mitään. Ens kerralla sitten kameran kanssa.
Me ihmiset piipahdettiin taas vauhtiajoissa vähän joraamassa ja olihan siellä taas mukavata.

Kaiken kaikkiaan mukavan rento loman aloitus. Maattiin pihalla kun ellun kanat ja syötiin hyvin nam.

Laitetaan kuvia satunnaisessa järjestyksessä tulemaan.



























Oli pakko palata kotiin koska meillä on hurja pakkaaminen nyt edessä, muuttoon enää viikko.
Mutta nyt jaksaa taas pakertaa kun on rallateltu lakeuksilla ja mennäänhän me sinne vielä rentoutumaan tämän loman aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti