Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen touhuja

Kertakaikkisen upeita ilmoja saatiin pyhiksi. Ulkona ollaan oltu paljon ja nautiskeltu elämästä.

Perjantaina käytiin vetämässä perinteiset peltorallit. Rene nautiskeli lämpöisistä tuulistä ja Martha viihdytti itseään ilmapallojen kanssa. Meillä on ollut autossa pussillinen valkoisia ilmapalloja aikalailla siitä asti kun mun jalka meni vuosi sitten. Jostain syystä nää on ollut Marthan lemppareita aina ja nyt kun ostettiin uusi pussi erivärisiä niin ne ei enää ollutkaan ihan _niin_kivoja Marthan mielestä. Kelpaa mutta hän tahtoisi mielummin niitä valkoisia.. Naiset!

















Lauantaina pidettiin lepipäivä ja tehtiin lenkkiä vaan kotikulmilla. Marthan kanssa käytiin vähän istuskelemassa omalla sisäpihalla nurtsilla mutta muuten vaan iisisti ja kerättiin pattereita sunnuntaihin.

Sunnuntaina pakattiin koirat autoon ja ajeltiin vartin martka venekerhon tiluksille. Sinne kokoontuikin minun perhettä ja kivaahan meillä oli. Reilu neljä tuntia ulkona aurtingossa, grilliruokaa ja höpöttelyä. Martha ja Rene nautti niin kovasti. Makkaroiden lisäksi grillattiin myös banaania kinuskikastikkeen kera ja tottakai olin antamassa koirille kuoret nuoltavaksi vaan enpäs kerennyt kun kättä vähän ojentaa niin Rene vetäisi grillatut kuoret kitusiinsa ja maiskutteli hyvällä ruokahalulla napaansa. Voi Rene. Onneksi ei mennyt maha kuralle kun olivat saaneet jo makkaraa ja sitä grillattua banaania aiemmin.



Allekirjoittanut ja Martha



Siskon tyttö 10kk tutkiskelee käpyä 

Nyt sitä makkaraa tänne ja sassiin!!




Tänään sitten ajeltiin arabianrantaan. Reilu tunti istuskeltiin siellä penkillä/-ja nurtsilla ja nautiskeltiin taas jälleen kauniista päivästä. Minä temppuilin Marthan ja naksuttimen kanssa pientä peruuttamistreeniä ja Rene sai kynsienleikkuun ulkoilmassa. Kuvia ei napsittu koska en jaksanut kantaa kameraa mukana. Porukkaa oli aivan hitokseen liikenteessä ja siinähän se aika kului kivasti merituulia haistellen ja ihmisiä katsellen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti