Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Terveiset lakeuksilta

Puuh reilun viikon mittainen lakeuden reissu takana ja nyt on takit tyhjät.

Lähdimme perjantaina 7.3 aamulla klo 9.30 auton kanssa ja suuntasimme ensiksi turun suunnille. Kävimme katsomassa tulevaa vauvakoiraamme ja siellä vierähti mukavat kolme tuntia. Eihän niiden yhdeksän pikku riiviön luota olisi millään malttanut pois lähteä mutta koska meidän oli vielä huristeltavia kilometrejä pohojanmaalle niin pakko oli sanoa heipat ja ajella pois.
Pidimme koko matkalla kolme jaloittelutaukoa ja Rene ja Martha oli aina yhtä pöllähtäneitä että jaa, missäs me tällä kertaa ollaan? Lakeuksilla oltiin perillä klo 19 ja sitten olikin jo huutava nälkä ja suuri väsymys ja loppu ilta meni kutakuinkin niin että pikku iltalenkille, ruokaa nassuun ja sitten kömpivät nukkumaan.

Reilun viikon aikana käytiin monta kertaa metsässä temuamassa, käytiin laavulla makkaranpaistossa, Martha vetäs yhden onnistuneen ja hyvin muhineen verijäljen, kyläiltiin ja vaikka mitä. Kerrassaan rentouttava ja ihana loma. Martha vetäs yhdet kunnon tunnin tunnin mittaiset rallit pikku Venlan kanssa hiekkalaatikolla. Ämpäri sai kyytiä vähän toiseen tyyliin ja hiekka pöllys, hassu tyttö. Nanu ei juoksujen takia ollut ihan niin leikkisä kun normaalisti mutta kyllä nuo flikat innostui muutamaan kertaan leikkimään perinteiseen tapaan niin että matot oli rullalla.
Dallutyttöjä emme tällä kertaa nähneet kun aika ei yksinkertaisesti riittänyt. No ensi kerralla sitten otetaan tämä näkemättömyys tuplana takaisin. Paljon tehtiin ja nähtiin ja paljon jäi kuitenkin tekemättä ja näkemättä pöh.

Appivanhempien beaglella tosiaan oli juoksut mutta Rene ei onneksi ollut moksiskaan eikä vanhan herran pää mennyt ollenkaan sekaisin. Muutaman kerran haisteli Nanun peppua mutta eipä muuta.

Nyt on hetkeksi taas akkuja ladattu ja eletty "maalaiselämää". Toivottavasti päästään taas pian lakeuksille, siellä aina mieli ja hermo lepää. :) Kotona olimme sunnuntaina 16.3 illalla ja taas väsytti. On se rankkaa tuo reissaaminen. :)


Tämmöisiä pikkuisia käytiin pusuttelemassa

Martha ja kummilikkamme Venla hiekkalaatikkopuuhissa
Pihavahti

Likat päikkäreillä


Saatasko jo sitä makkaraa?!

Nyt jäämme sitten innolla odottelemaan uutta tulokasta kotiin. Odotus on kova ja onneksi Martha ja Rene ei vielä tiedä minkälaisen riiviön saavat kaverikseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti