Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 27. tammikuuta 2014

Sillä silmä

Voi mahoton sanon mä. Koirat oli viikonlopun hoidossa, Martha mun äidillä ja Rene Juppsguardin hoitolassa koska vietimme isännän 40v kemuja.

Marthalla oli mennyt ihan kivasti mutta tällä kertaa neiti oli kokenut jostain kumman syystä että hänet on hyljätty sinne ilman Reneä ja edes mun äidin supertemput ei nyt saanut neitiä iloiseksi. Oli vaan murjottanut ja huokaillut sekä tuojotellut ikkunasta siellä, kauheen kiva hoitokoira :D
Rene puolestaan oli pärjäillyt hoitolassa kivasti, olihan se siellä ennenkin ollut ja se on aina niin reipas mentiin sitten minne vaan.
Poikaa hakiessa hoitolahenkilökunta kertoi että Renen oikea silmä punoittaa jonkun verran. No pikaisen katselemuksen jälkeen olihan se totta vie kumman punainen. Yön aikana oli sitten tullut kauhea turvotus ja koko silmä oli kamalan näköinen.
Sain onneksi tälle päivälle lekurin jotta saatiin silmälle oikea hoito nopeasti. Arvoituksesti nyt sitten jäi onko kyseessä joku allerginen reaktio tms mutta selkeä sidekalvontulehdus löytyi. Alaluomi punoittaa myös mutta sarveiskalvolla ei onneksi löytynyt mitään haavaumaa tms.
Rene sai pitkän kuurin kortisonitippoja sekä antibioottitippoja ja nyt toivotaan että saadaan silmä pian kuntoon.

Juuri lääkäristä kotiutuneena

Kova on turvotus


Martha eilen illalla juuri hoidosta haettuna. Pikkusen on rankkaa toi hoidossa oleminen ZzzZz

Kyllä oma sohva on paras paikka ZzzZz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti