Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Mökkihöperöt

Niin vaan vierähti keskikesän juhla eli Juhannus. Meidän sakki nautiskeli kauniin kuorasjärven rannalla mökkimaisemissa monta ihanaa päivää.
Kalaa ei piru vie tullut vaikka Marthan avustuksella virvelöin laiturinnokassa monta monta kertaa. Marthalla on joku ihme juttu kun se yrittää napata aina uistinta vedestä tai jos se ei onnistu niin sitten napsia hampailla virveliä tai onkea. Muutaman kerran heitin ydinluut koirille että sain kalastella rauhassa ilman Marthan "apuja".
Grilliruokaa, soutelua, kiiltomatoja jotka on muuten hienoja kun pimeässä hohtavat, lepakoita, saunaa ja uimista joskin meikäläisellä ei ollut lupaa kahteen viimeiseen syndesmoosiruuvin poiston vuoksi. No ensi kerralla sitten kauhon senkin edestä.
Rene ja Martha innostui leikkimään laiturilla hippasleikkiä ja plumps vaan, Rene tippui laiturilta veteen ja joutui uimaan rantaan. Kyllä Reneä sapetti kun kylmäkin sitten tuli. Onneksi ei sattunut ja tällä kertaa koiran harmitus oli suurin ongelma heh. Martha ei tällä kertaa ollut ihan niin innokas uikkaaja mutta kävi toki pari kertaa tekemässä rundin. Muutenhan tuo sitten kahlaili ja ruopi vedessä lähes koko ajan jotain.. Marthalla on aina vähän omat jutut kun se mennä viilettää.
Saimme mökkivieraitakin, Nanu beaglen. Martha ja Nanu olis niin kauheasti halunnut leikkiä mutta viettien vuoksi Nanua ei voi irti pitää muuta kuin metsällä joten likat joutu tyytymään sitten anoppilan matolla leikkimiseen ja siellä sitten leikittiinkin siihen malliin että matot sai kyytiä oikeen kunnolla.
Reilun 10 tuntisia päiviä ulkona kaikkea touhuten ja iltaisin oli väsy niin koirilla kun ihmisillä. Eipä tarvinnut Odea ja Padea kahta kertaa pyytää sisälle nukkumaan.. parin minsan päästä nähtiin jo unia ja kuorsattiin tuvan lämmössä.
Oikein ihana kuuden päivän reissu oli ja pianhan me mennään sitten uudestaan lakeuksille kun Marthalla on seinäjoella ja laukaassa näyttelyt, edessä olevasta kesälomasta puhumattakaan :)

Martha nautiskelee

Meikäläinen ja Martha virvelöimässä

Isäntä lähti kaverinsa kanssa kalaan ja me jäätiin
pitämään mökkivahtia

Pistettiin rantsun nuotioon pitkästä aikaa tulet 

Yötöntä yötä
Pimeässä hohtava kiiltomato

Pitkä mökkipäivä takana ja silmistä alkaa
orastaa jo pieni väsymys

Rene odottaa aamuruokaa


Keppihepulit menossa

Ihana pappa mietiskelee syntyjä syviä


Laiturivahti

Marthan lemppari paikkaLopuksi muutama omatekoinen taidekuva...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti