Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Lenkkiä kerrakseen

Aina ei mene niin kuin strömsössä.. vai kui se meni?

Koska lauantaina aurinko näytti parhaat puolensa ja ilma oli kivan lempeä, päätettiin lähteä etsimään uusia lenkkipolkuja.
Kaivettiin termari esiin ja sinne lämpöset kaakaot, kamera kainaloon, koirat autoon ja suunnaksi meille tuntematon espoo.
Muutama kiva ulkoilupaikka oli tiedossa ja kurvattiin ensin nämä molemmat vaihtoehdot sillä tuloksella että toiselle oli vedetty ladut ja toiseen ei pääsyä koska pari metriset lumikinokset piti huolen tästä.

Pikapläräys netistä ja naviin uutta osoitetta.

Lähes kaksi tuntia ajoa tuloksetta. Latuja, latuja, lumikinoksia ja lisää latuja.

Hieman hysteeristä naurua ja muutama savuke. Koska olimme lähellä korpilampea niin ajattelimme että yritetään vielä sieltä.
Korpilammen parkkialueelta käveltiin noin nelisen metria ja saavuimme kyltin luokse "yksityisalue, sallittu vain hotellin asukkaille". Silläkin uhalla ettemme olleet hotlan asukkaita, lähdimme kävellen metsää kohden.

Siellä sitten pyörittiin umpihangessa ja löydettiin pieni polku jossa oli selvästi lumikenkäilty, aah nautinto. Hetkellinen hankijumppa ohitse. No Reneä ei voinut irtipitää koska läheisillä vuokramökeillä oli asukkaita ja Martha nyt sai tovin rallatella vapaana.

Loppu metreillä näin kivan pienen laavunkaltaisen mökkiviritelmän ja ajattelin että kun kerran tänne asti on tultu niin yksi pakollinen kuva saatava.



Ajeltiin sitten lähes kolme tuntisen reissun jälkeen kotiin ja nautittiin kotisoffalla termarista lämpöiset kaakaot.
Tulipahan testattua että termari pitää lämmöt. Että semmonen reissu tällä kertaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti