Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

torstai 3. tammikuuta 2013

Uuden vuoden kujeet


Niin vaan vaihtui vuosi ja nyt matkataan sitten vuotta 2013.

Itse vuodenvaihde meni ihan kotosalla rauhaisin menoin. Olin tarkoituksella pyytänyt tuon yön töistä vapaaksi koska tiedossa oli että Martha ei paukkeista tykkää.
Teimme tuolloin päivällä vauhdikkaan peltolenkin ja onneksi saimme ulkoilla koko lenkin ilman paukkeita. Kävin vielä pissattamassa koirat klo 17.40 ja sitten vetäydyimme kotiin. Yöllä kävimme klo 02 aikaan pika pissalla mutta ulkona paukkui tuolloinkin vielä niin hurjasti että eipä siellä viitsinyt kauaa olla.

Ilta meni ihan mukavasti mutta kellon tullessa puolen yön, karkasi Martha kylpyhuoneen lattialle ja oli siellä 40min. Jotenkin tuli aiemmin illalla fiilis että jätän varmuudeksi kylppärin oven auki JOS neiti haluaa sinne mennä ja arvasinhan oikein.
Siellä Martha tosiaan pötkötteli/ kuorsasi pimeässä kylppärissä. Tässä se neidin pehmeys tulee ilmi. Raketit ja pauke on liikaa.
Mitään hysteeristä vaeltelua, tärinää tms ei onneksi ollut mutta epävarmuus ja minuun tukeutuminen oli selvästi nähtävissä. No minähän kaivauduin sipsikulhon kanssa sohvalle ja tällä Marthakin rentoutui ja tuli jalkoihin makoilemaan.
Renehän nyt ei ole koskaan ollut moksiskaan raketeista/paukkeesta ja Renen UV menikin soffalla maatessa ja meitsin kanssa sipsejä nakerrellessa. :)

No onneksi tuo maailmojen sota on taas vuodeksi ohi ja sitä ei sen enempää tarvitse enää mietiskellä.


No mitäs tähän vuoteen tulee niin kaikenlaista on suunnitteilla. Se että mitä me saadaan niistä toteutettua jää taas nähtäväksi mutta raotetaan nyt sen verran että hajunerottelua, agilityä, jälkeä, Marthalle muutama näyttely, uintia,  minulle kurssia ja suuresti vellovaa pentukuumetta.

Pentukuume

PENTUKUUME

pentukuume

pentukuume

pentukuume
pentukuume

pentukuume
pentukuume

Et silleen, tiedoks vaan jos ei aiemmin tullut selväksi että minulla on kauhea pentukuume. :)

Marthan ja Renen totaali treenitauko jatkunut jo yli kuukauden ja jatkuu vielä varmasti viikon verran. Emme ole koko tänä aikana kaivaneet edes naksutinta esille. Olemme olleet siis kertakaikkisen hunningolla koko sakki. :) Martha alkaa selvästi kaivata jo pientä pääjumppaa mutta annetaan vielä vähän hautoa ja kasvattaa "nälkäänsä". Uskon että tämä totaali tauko on tehnyt- ja tekee kaikille hyvää. :)

Hyvää alkanutta vuotta kaikille ystäville. Toivomme terveyttä, hyvää oloa ja iloisia treeni -ja näyttelyhetkiä jokaiselle. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti