Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 17. syyskuuta 2012

Ihana syksy

Alkuun pala syksyistä lenkkkiä.

Martha ja rakas narupallo

Rasvanpolttoa parhaimmillaan


Hippasleikit


Rene hepulit

Me vietimme juuri yli viikon vapaat kaikenlaista kivaa touhuten. 
Sunnuntaina 9.9 Martha kävi helsingin tuomarinkartanossa ryhmänäyttelyssä ja nappasi ensimmäisen H.
Tuomarina oli Arne Foss, Norja ja arvostelu itsessään oli ihan mukava mutta tuloksesta päätellen ei kuitenkaan neitosesta sitten tykännyt. 

Kävimme vapailla myös Marthan kasvattajaa moikkaamassa ja saimme pusutella  ihania kuuden viikon ikäisiä pentuja. Martha tunnisti kasvattajatädin selvästi vaikka edellisestä kerrasta kuitenkin vierähtänyt jo vuoden verran. Kiitos vielä Mabel että otit meidät vastaan kiireistäsi huolimatta. :)

Martha ja Rene pääsi myös tutustumaan ystävämme 14 viikkoiseen tiibetinterrieripentuun Eetuun. Ystävällä myös samanrotuinen 12 vuotias tibbe herra Jalo joka oli tietysti myös mukana. Päästin ensin Marthan autosta vapaana molempia moikkaamaan ja Marthamaiseen tyyliin meni taas hienosti. Martha olisi mieluusti hoivannut ja tarjonnut tisua pennulle, mikä pöljä. <3
Jalon mentyä nurkan taakse, sai Rene myös haistella tätä reipasta pikku kaveria ja kivastihan se Renekin oli. Tämä nyt olikin tiedossa että Rene osaa olla pikkuisten kanssa nätisti kun on ennenkin pieniä pentusia tavannut. :)
Tämä oli Marthan ensimmäinen aikuisiällä tapahtunut kohtaaminen pennun kanssa ja en voi muuta kuin olla onnellinen kuinka kauniisti Martha osasi olla. Muutaman kerran sai juoksuhepulin ja yritti saada pentua mukaan leikkimään mutta koska toinen vielä sen verran pikkuinen niin nähtiin paremmaksi stopata Marthan meno ennen kuin sattuisi suurempia äksidenttejä.

Minulla on ollut jo tovin kova pentukuume päällä ja itseasiassa kieltäydyin upeasta pennusta äskettäin ja koen ratkaisuni fiksuna.
 Nyt vaan ollut tunne etten taida olla ihan vielä valmis siihen pissa-kakkarumbaan etc. Pennun tuloon pitää olla 100% valmis ja jos vähäänkään tunne että "onko sittenkään oikea aika" niin mielestäni silloin ei kannata ottaa. Tai näin ainakin itse ajattelen asiasta. :)
Seuraavan koiran rotu, sukupuoli ja itseasiassa nimikin jo valmiina joten ehkä sitten ensi keväänä/ kesänä meillä taapertaa uusi pentu. ;)

Samaisilla vapailla me ihmiset kävimme Turun Flowparkissa ja aivan huikea paikka. Tuli löydettyä jokainen lihas mitä kropasta vaan löytyy. Jos kaipaat seikkailua, pieniä ruhjeita, tiukkoja vaijeri liukuja ja 5 metrin korkeudella taiteilemista niin voin lämpimästi suositella! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti