Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Nenälle töitä

Martha kävi tekemässä pientä nenätyöskentelyä. Jälki oli tällä kertaa tarkoituksella lyhyt (~ 200m), yhdellä kulmalla ja tuore (~ 30min) koska edellisestä kerrasta taas vierähtänyt tovi.

Kova sivusta puskeva tuuli teki hieman haastetta.
Kaksi kertaa Martha pysähtyi ja "kysyi neuvoja" mutta minun seistessä vaan paikallaan, oivalsi neiti että ei tule apuja ja jatkoi jäljen mahtavalla työskentelyllä loppuun. Kerran jouduin himmaamaan vauhtia koska huomasin että hupsista, jälleen kerran me lähes juostaan. :)

Ensi kerralla annetaan sitten jäljen muhia kunnolla ja tehdään jo reilusti pidempää reittiä.

Renekin oli mukana mutta tänään ei ollut Renen päivä. Renen jälki (~ 100m) oli tarkoituksella vielä lyhyempi ja hienostihan se taas menikin puoleen väliin kunnes poika pysähtyi ja oli että hohhoijaa ja saaks jo juosta? No lopetimme jäljen siihen ja ensi kerralla otetaan sitten keppien ja namien kanssa "alokasjälki". :) Rene kyllä osaa mutta se että sen saa juuri sillä hetkellä kiinnostumaan onkin ihan oma juttunsa.

Reneä on nyt mielenkiintoista seurata kun pallit on pois että vaikuttaako mielentiloihin/naishaluihin millään tavoin. Vuodenvaihteen aika meille ollut aina pahin koska silloin ilmeisesti moni tyttö juoksee ja Rene mennyt todella todella sekaisin joka kerta. Viime tammikuussahan Renelle laitettiin  hormonikapseli niskaan jotta saatiin suurimmat kierrokset alas ja nyt tosiaan heinäkuulla läks pallit pois.
Juurikin tekemisessä (jälki) ja harrastamisessa sen huomaa että tyttöjen hajut vie monesti kaiken huomion vaikka kuinka tykkäisikin siitä mitä juuri sillä hetkellä tehdään. Minkäs mies sille voi... niinpä niin. :)


 Marthan tyylinäyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti