Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Lomalla # 3

Viimeiset kaksi päivää ollut varsin liikuntapainoitteisia.

Eilen aamupäivällä lähdin Renen kanssa muutaman kilmometrin pyörälenkille. Rene on ikänsä käynyt fillaroimassa ja tykkää siitä kovin.
Samaan aikaan Martha lähti pikku beagle Nanun ja anopin kanssa tunnin mittaiselle reippaalle päivälenkille ja mikäs tuolla kun arska mollotti täydeltä taivaalta.

Illalla lähdettiin sitten hiihtämään 8km lenkki kyrkösjärven luokse. Kertakaikkisen mahtava hiihtösää kun pakkasta se -3 auringon paistaessa ja lämmittäessä vielä mukavasti. Yllättävän kepeästi suksi luisti vaikka edellisestä kerrasta on se pari vuotta aikaa.
Meikäläinen tietysti veti loppusuoralla semmosen ilmalennon että nyt on "aavistuksen" vasen kylki hellänä. Onneks ei yleisöä ollut kuin muutama hiihtäjä...

Tänään sitten ajeltiin aamusta agihalliin Marthan ja dallutyttöjen Lyylin ja Busan kanssa. Rene jäi tällä kertaa kotiin isännän kanssa autonpesu puuhiin. :)

Martha mainio oli kyllä niin intopiukeena ja tykkäs taas että tätäkin suuremmalla syyllä odotan alkavaa agikurssia todella paljon. Marthan ehdoton suosikki on putki. Sinne mennään vauhdillla uudestaan ja uudestaan, uudestaan ja uudestaan.

Alla muutama kuva (ei missään järjestyksessä), ollos hyvä.

Vauhdikas putkesta tulo

Hyppy

Noin vaan kepeästi mennään

Sinne se bullmastiffikin kepeästi sujahtaa

Kepitkin sujui yllättävän mukavasti

Lyyli ja Busa hoitaa tauko lämmittelyt


Nyt loppu päivä täys lepoa ja huomenna sitten joutaa taas ehkä hiihtämään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti