Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 26. joulukuuta 2011

Boxing Day- Tapaninpäivä

Lähdettiin tapaninpäivän lenkille ja kovan myrskytuulen lisäksi saimme nauttia myös tovin auringosta.
Metsään emme uskaltaneet mennä koska lenkkipaikassa oli niin valtavasti jättipuita katkennut mm tielle että ei ollut takeita etteikö sieltä olisi voinut tulla meidänkin niskaan oksia tms. Niinpä teimme lenkin aluksi aivan kuravaelli pellolla josta siirryimme vähän kuivempaan maastoon.

Kovasti on tuoksuja

Lystiä on

Ja taas mennään

Martha nauttii

Nuuskutellaan 

fun fun!!

Leikkihetki


Joulu mennyt noin muuten hyvin rennosti. Koirat saivat monta pakettia mummilta jossa oli mm. Marthalle kudotut säärystimet ruseteilla ♥ Mummi se keksii aina kaikkea. Saivat myös herkkuja ja pehmolelut. Yhdet paketit saivat repiä itse ja ruokapuolena tarjoiltiin keitettyä possunkieltä ja pikku nokare porkkanalaatikkoa.

Ulkoiltu oltas enemmänkin mutta myrskykelien vuoksi on täynyt miettiä tovi jos toinenkin minne täällä viitsii mennä ettei tule puita niskaan. Pitkillä yölenkeillä ollaan oltu nyt joka yö ja ne on kyllä mahtavia kun koirat saa revitellä koko lenkin irti ja jahdata citykaneja. Molemmat tietää jo paikan jossa lähes poikkeuksetta aina muutama kani lähistöllä. Rene on kunnon tykki kun kiihdyttää nollasta sataan ja Martha se pinkoo lyhyillä kintuillaan Renen perässä minkä kerkeää. On nuo vaan ihania tapauksia ja ennen kaikkea valloittavia persoonia molemmat. :)

Seuraavaksi sitten päivitystä ensi vuonna kjäh kjäh.

1 kommentti:

  1. Hei, muistathan että taajamassa ei saa pitää koiria vapaana! "Citykani" on riistaeläin, jonka pyydystämiseen tarvitaan metsästäjäntutkinto ja maksetut luvat. Jos koirasi saavat kanin tai jäniksen kiinni ja tappavat sen, köyhdyt tuosta elävän riistaeläimen ohjeellisen hinnan. Eli 100 euroa kanista ja rusakosta, 200 euroa metsäjäniksestä.

    VastaaPoista