Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

tiistai 4. lokakuuta 2011

Kuulumisia

Päivitystä meiltä.


Reneltä poistettiin tikit ma 26.9 ja kaikki näyttikin varsin hyvälle kunnes ke 28.9 huomasimme hännän olevan jälleen avoinna. Ei muuta kun ell luokse jossa töpö tikattiin taas uudestaan umpeen. Tällä kertaa tikkejä pidetään kolmisen viikkoa ja Rene syö saman aikaisesti kahta eri antibioottia.
Töpö näyttää kaikin puolin hyvälle nyt joten taas pidämme kaikki sormet ja varpaat ristissä että vastoinkäymiset olisi tältä erää ohitse.
Renen yleisvointi on aivan normaali. Ei onneksi tunnu töpö vaivaavan millään tavoin ja poika on normaaliin tavoin, erittäin iloinen ja leikkisä kloppi.

Sitten Martha.
Kiinnitin männä viikolla huomiota kovaan merkkailuun, nuolemiseen ja siihen että urokset käyttäytyi niin kuin Marthalla olisi ollut tärpit päällä. Pe 30.9 ei  muuta kun ell luokse oikeassahan minä olin. Tulehdushan siellä jota hoidetaan nyt antibioottikuurilla. Pissan viljelyssä ei onneksi löytynyt mitään kasvustoa eikä kiteitä, pelkkä virtsis vaan.
Matha onneksi popsii lääkkeet hyvin ruoan seassa ja kuuri ilmeisesti auttanutkin koska älytön merkkailu ja nuoleskelu vähentynyt kovin. Renellä antibioottien napostelu alkaa ilmeisesti jo tökkimään eikä ihmekkään. Vaatii siis pientä kikkailua että pillerit saadaan kurkusta alas.
Neitosen vointi on myös ollut koko ajan muuten aivan normaali ja hyvä.
Mistä lie saanut moisen tulehduksen pöh.

Mutta siis muuten meillä voidaan varsin mukavasti. Rene nyt ei tykkää sitten pätkääkään näistä sadekeleistä vaikka onkin sadetakki päällä. Marthaa taas ei pienet sateet häiritse varsinkaan jos saa vapaana rellestää.

Viime viikonloppuna Martha taas näytti kuinka teinari se oikeastaan vielä onkaan. Olimme kiertäneet 1 1,5h ajan vuosaaren uutelan ja kotimatkalla Martha päätti sitten ettei haluakkaan vielä kotiin. Ihmisiä pursuavan kahvila Kampelan edustalla Martha otti hihnan suuhunsa ja alkoi repiä sitä kertoen että ei vielä kotiin! Minua alkoi naurattaa aivan älyttömästi ja tietäähän sen että siinä vaiheessa viimeinenkin auktoriteetti koiran silmissä varisee. Martha otti juoksuspurtin ja säntäsi lähimmälle jumalattoman kokoiselle karahkalle ja alkoi heitellä sitä suulla ilmaan, samaan aikaan minua silmiin tuijottaen että hähää. Ilnmeisesti vähäiset yöunet verotti niin että tässä vaiheessa hörisin ja nauroin jo aivan ääneen ja tämähän toi Marthalle lisää esiintymisaikaa. Sanoin että noniin, nyt mennään kotiin jolloin Martha heittäyty kyljelleen maahan ja roikkui remmissä. Ai luoja mä nauroin niin että meinas pissat tulla housuun.
Martha 2v 4kk ei tahdo kotiin ja jos ei saa haluamaansa läpi niin käyttäytyy kuin pieni lapsi joka ei saa karkkia juuri silloin kun HÄN ITSE haluaa. :D
No siinä se hetken makasi kyljelleen ja tuijotti meikäläistä silmiin että lähtisinkö leikkiin mukaan. No en lähtenyt ja vasta kun sanoin että NYT Martha KOTIIN, alkoi tapahtumaan. Sitten se käveli loppu matkan maailman surullisin ilme päällään koska oli kokenut vääryyttä kun ei saanut tahtoaan läpi.

Mietin vain että kuinkahan moni kaffilassa istunut tuolloin mietti että voi voi, eihän tuosta touhusta tule yhtikäs mitään. :D

Voi Martha ♥

Ensi viikon maanantaina vietämmekin Renen 8v synttäreitä joten seuraavaksi ehkä synttärikuvia sitten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti