Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

lauantai 10. syyskuuta 2011

Tikattuja hetkiä, sekunnin juoksupätkiä ja lenkkikuvia

Aluksi vähän Rene kuulumisia.
Kävimme perjantaina poistattamassa tikit hännästä. Kaikki ihan ok mutta hännänpään ihossa pieni tulehdus jonka vuoksi Rene jatkaa nyt toista antibioottia vielä muutamia päiviä ja häntään laitetaan myös salvaa.
Itse töpö eikä hoitotoimenpiteet poikaa paljon haittaa. Ihan on iloinen vesseli jolla tuo häntä tuntuu aina heiluvan. Onneksi :)

Lauantaina taas olimme Hyvinkään vinttikoiraradalla leikkimielisessä juoksukilpailussa (Seropisäntäily).
Alunperin joukkueessa piti olla mahtava pinkoja Thö Rene mutta häntäepisodin vuoksi Rene pääsi vain kannustusjoukkoihin.
Meidän joukkue koostui seuraavanlaisesti. Onni 2v (seropi), Martha 2v (bm) ja Viksu 1v (tanskalais-ruotsalainen pihakoira)+  kannustaja Rene joka huiski violetilla hännänpäällä meille vauhtia ja näin ollen piti keksiä joukkueelle osuva nimi.
Näinpä meistä sitten tuli; Team Puikkonokat & Turbohuuli 

Meillähän oli siis totaalisen amatöörijoukkue mutta mottonamme toimikin; elämä on laiffii!! Eli rennosti vaan ja iloisella mielellä hauskaa pitämään ja tämä kyllä meni niin nappiin.
Kaikki kolme koiraa juoksivat elämänsä ensimmäistä kertaa käsivieheen perässä ja aivan mahtavasti menikin. Onni ja Viksu hoiti homman mahtavilla ajoissa kun taas Martha päätti kesken juoksua käydä moikkaamassa radan toisella puolella olevia tiimikavereitaan ja näin ollen saimme "muutaman" lisäsekuntin... maaliin kuitenkin loppujen lopuksi juosten. Hyvä me!! :)

Summa summarun.
Super mukava touhupäivä koirien kanssa  ja ehdottomasti ensi vuonna uudestaan.

Nyt täytyy kilauttaa Renen kasvattajalle ja kysyä että kuka huolis amatöörit aina välillä viehettä juoksemaan. Rene onkin nuorempana juossut jonkun verran mutta Marthan yllättävän innokkuuden vuoksi olisi mukava päästä uudestaankin kokeilemaan.

Alla muutama kuva säntäilyistä.

Martha jolkottelee
Viksu vauhdissa

Onni lähes lentää


Sunnuntaina suuntasimme Pitkäkoskelle reilun parin tunnin lenkille. Arska mollotti ja ilma oli muutenkin mitä mainioin. Alla muutama kuva tältä retkeltä.

Tästä lähdettiin

Komea Renehän se siinä

Martha nauttii elämästä

Hepulin tynkää

Maisemaa 

Piti tulla prinsessakuva Marthasta mutta olikin tuo nassu aavistuksen likainen heh heh

-Loppu-


Lopuksi Martha ja Rene haluaa muistuttaa että jokainen kaivaisi heijastimet esille näin syksyn tullessa :)2 kommenttia:

  1. Nonii, pitääkin korjata tiimin nimi kuntoon kun en illan hämärinä tunteina muistanut kuin turbohuulen ;)

    VastaaPoista
  2. Ai ai eihän nyt tiimin tähtipelaajia voi unohtaa. ;)Viksu ja Onni juos niin upeasti ensikertalaisiksi.

    VastaaPoista