Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kinder vai mignon

Mukavaa Pääsiäistä


Mitä ulkoilukelejä wow. Ollaan oltu lähes päivittäin 3-5h ulkona ja näin kerrostalossa asuvana uskoisin koirien olevan erittäin tyytyväisiä viime päivien ulkoiluihin. Rene herää horroksesta kun aurinko paistaa. Mitä kuumempi ni Renen mielestä sen parempi. Martha taas hakeutuu varjopaikkoihin mutta sitä ei jumantsuikka saa sisälle. Neiti käyttää kaiken mahdollisen keinon millä vois vielä pikkasen venyttää ulkoilua. Ja jos ei mikään niistä tempuista auta ni se mätkähtää maahan kun löysä pa**ka. Siinähän sit vedät maassa röhnöttävää bullmastiffia pitkin nurmikkoa ;)
Otin Marthan kanssa pientä tottista pitkästä aikaa ja mukavastihan se meni. Meidän suurin ongelma on maahanmeno. Aavistuksen enenmmän reeneissä käynyt ystäväni tulee katsomaan meidän työskentelyä tässä joku kerta ja lupasi antaa vinkkeleitä kuinka saatais maahanmeno onnistumaan ilman yltiömäistä  hyväMarthahienoomaahanhyväääeieikunmaahanMartha. Marthan eilinen innokkuus ja tekemisen ilo  lämmitti kyllä mieltä. Oli kuulkaa housunsivu kuolassa pienen reenihetken jälkeen.:)
Rene on viime päivinä saanut luvan kanssa syödä multaa. En tiedä mistään mitään mutta pojan maha voi loistavasti aina kun saa pikkasenkin napostella multaa/sammalta. Pohdimme jo viime kesänä Renen kasvattajan kanssa asiaa emmekä tulleet asiassa hurskaammiksi. Eräs ystäväni heitti ilmoille että voisiko mullassa oleva savi jotenkin kovettaa tms. Voihan se olla mutta Reneltä on nyt toistaiseksi kielletty mullan syönti kielto heh.
Selvennykseksi sen verran että Reneltä leikattiin pian 4v sitten yli metri ohutsuolta pois syöpäkasvaimen vuoksi ja tämän takia pojalla normaalia herkempi maha.

Ensi viikolla pakataan koirat autoon ja teemme päiväretken Saloon minun sukulaisia moikkaamaan.

PS. Noi otsikon keksimiset ei ole mun juttu yhtään..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti