Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

torstai 31. maaliskuuta 2011

Voihan valeraskaus

Meillä tapahtui muutama yö sitten iloinen perhetapahtuma. Martha synnytti kasan lapsia ja aamun valjetessa sängyssämme oli erinnäisten pehmolelujen lisäksi myös 2 kappaletta crocseja.
Jälleen kerran on kaikki lelut kerätty pois ja voin vain katsella pienen bullmastiffin tuskaa kun vauvat on kadonnut. Päätin että jahka tämän olemme taas selättäneet niin Martha menee steriloitavaksi asap. On meille kaikille huomattavasti helpompaa eloa tiedossa kun ei pieni neito ole jatkuvasti hormonihöyryissä.

Eilen illalla kotiaskareita touhutessa kiinnitin jossakin vaiheessa huomiota Marthan rauhallisuuteen. Neito makasi sängyllä ja oli olotilaansa nähden omituisen levollinen. Menin piruuttani kurkkaamaan ja siellähän se makoili pää tyynyllä meikäläisen lenkkari tissien alla. Voi Martha !!Lähdemme taas ensi viikolla kohti lakeuksia pienelle lomalle ja samalla reissulla pyörähdetään emakkoa muistuttavan ja maailman masentuneimman neitosen kanssa vaasan kv.ssa. Täytyy toivoa ettei nyt aivan penkin alle menis esiintyminen.

Tein aikani kuluksi anopille ja appiukolle kotisivut, tattadaa:
http://peguheipan.nettisivu.org/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti