Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

torstai 24. helmikuuta 2011

Tuli talvi halla..

Nyt sais alkaa nää paukkuvat pakkaset jo hieman hellittää hrrr.
Ollaan kyllä lenkkeilty ihan mukavia lenkkejä mutta siinä vaiheessa kun koirat on alkanut nostelemaan tassujaan niin sitten on tehty u-käännös kotia kohden. Martha pärjää kyllä muuten loistavasti tuolla hurtan manttelin kanssa ja itseasiassa Renekin on ilmeisesti karaistunut kun ei ole sen suuremmin palellut.
Suurimmaksi osaksi lenkit on suunnattu jäälle jossa ollaan ensiksi loirattu pitkin poikin ja sieltä paineltu uutelan metsiin vähän tuulen ja tuiskeen suojaan. Martha vaan on sen verran makkaran perään että suunnistaa rannalla aina ensimmäiseksi lähimmän grillikatoksen luokse haistelemaan parhaimpia tuoksuja.


Ilmoitin Marthan Vaasan kv:hen joka huhtikuun alussa. Tämä tapahtui töissä ollessa ja olis vaan taas pitänyt uskoa että keskity vaan yhteen asiaan kerrallaan. Maksoin ilmoittautumisen nimittäin kahteen kertaan. No onnekseni minulle luvattiin palauttaa ylimääräinen summa eli ei tässä hätiä. Mietittiin jo että jos olisimme ilmoittaneet samaan summaan Renenkin sinne mutta mutta ehkä odottelemme kesän lämpöisempiä kelejä joissa Renekin on sitten omiaan.

Toissapäivänä kävin sanomassa haiken mielin moikat ystäväni bm pennuille (Kennel Bullburg's) jossa ensimmäiset kolme pentua lensi eilen pesästä kohti uusia seikkailuja omiin koteihinsa. Onneksi vielä neljä pientä palleroa jäi emon luokse joten vielä kerkeän niitä näkemään. On ollut ilo seurata pienten kasvua ja kehitystä aivan alusta asti. Kiitos Minna lukuisista kaffeista, rupatteluhetkistä ja nauruista joita olemme viettäneet pentulassa ne kuuluisat siwan muovikassit silmien alla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti