Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

perjantai 4. helmikuuta 2011

Kuulumisia

Kirjoitin pitkät pätkät ja sitten tää p**ka herjaa että ongelmaa pukkaa HÖH.
Martha lopetti vihdoin juoksunsa jee. Vielä kun viikon maltamme odottaa niin sitten saadaan Rene takas remmiin ja neiti pääsee painimaan poikakavereidensa kanssa. 

Martha kävi tänään virallisissa lonkka -ja kyynärkuvissa ja nyt sitten vaan kaikki varput ja peukut pystyyn ettei mitään järkkyjä ylläreitä tulis.

Potilas Yeah Babe ja perjantaikännit ♥


Rene taas menee ensi viikon alussa hammashuoltoon. Saas nähdä mimmonen remontti sen suuhun tulee.

Eilen täyttelimme pakastimet murren murkinan antimilla. 40kg neuta + muut sörsselit päälle. Martha on saanut nyt ruokansa seassa c-vitskua ihan sillä silmällä pitäen kun on ollut jo kahteen kertaan pissatulehdus.

Ensi viikolla lähdemme koko poppoo lakeuksille talviloman viettoon. Samalla reissulla pieni suloinen kummityttömme kastetaan. Toivottavasti ilmat suosis meitä ja saatais ulkoilla ihanissa talvikeleissä. Yritän myös muistaa kantaa kameraa paljon mukana, tuolla suunnalla kun maisemat itsessään jo ovat niin upeita ja kuvauksellisia. Niin ja jos me ihmiset päästäs hiihtämään perinteinen 5km lenkki aivan mahtavissa maisemissa. Anopin suksilla pääsee kovaa mutta ei niin kovaa etteikö super hiihtäjät vetäis pari kertaa meidän ohi samalla lenkillä hahaha. Oikeen etelän vetelät :D

Tässä meidän sakin kuulumiset taas tällä erää. Heikun keikun ja niitä tuloksia odotellessa..

1 kommentti:

  1. Moikka!
    Miksiköhän mun blogiluetteloon ei päivity sun uudet kirjoitukset? Katselin, että missä muuallakin tämä blogi on linkeissä, viimeinen päivittynyt on "ihana talvi" -kirjoitus. Outoa..
    -Mirva

    VastaaPoista