Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 17. tammikuuta 2011

Pulinaa pulinaa

Martha aloitti juoksunsa ja nyt Rene on sitten "evakossa" ainakin seuraavat 5 viikkoa. Rene kun on sen verran viriili nuori mies niin pitää ottaa aina todella varman päälle.
Martha kävi bokseri kaverinsa Oonan kanssa korkaamassa jään ja taisivat todeta että vallan kelpo paksuus, tänne pian uudestaan kiitos. Alla muutama kuva viime lauantain riennoista.






Plärään näyttelyitä ja mietin minne tuon tyttösen ilmoittaisin. Luulen että meillä seuraavaksi näyttelyksi tulee vasta toukokuun Tuuri jonne ajattelin viedä myös Renen. Ensi viikolla mennään ottamaan vähän hajujälkeä jäniksenkäpälällä. Saas nähdä mitä siitä tulee. Tänään tein muutaman seuraamisen pitkästä aikaa ja hienosti meni. Ei ole ihan kaikki ilmeisemmin kuitenkaan sitten unohtunut :)

Marthan korvat ei koskaan asettunut teippauksista huolimatta. Saan ne kyllä laitettua niin kuin ne kuuluisi olla ja toisinaan ne pysyykin oikeassa asennossa pitkäänkin. Otin pari kuvaa jossa korvat on oikeanlaisesti.. Voi himpskatti kun ne pysyis aina noin. Koko koiran olemus muuttuu kun ne on oikein.
Onks pakko olla täs näin?


Plääh, masentavaa olla nainen

Intensiivinen tuijotus palloon



Me kiitämme ja kuittaamme taas tältä erää. Yritämme saada kuvaajan mukaan jäljelle jotta saataisiin muutama toimintakuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti